Lunds Dorian Gray

Lunds Dorian Gray SPH 270 (færdigkåret med bronzemedalje)

født 29. maj 2019; stangmål: 148 cm,  CA-fri; FFS-fri


Beskrivelse:

Storrammet, knap harmonisk hingst af god type. Kønt hoved. God forening med passende lang, velformet, velansat hals. Lang, skrå, lidt fremskudt skulder. Middellang, velmarkeret manke. God overlinje. Lidt lang lænd. Middellangt, velformet kryds med passende hældning. Passende lange lår med god muskulatur. Lemmerne passende føre, velstillede og tørre, lidt bløde koder for, passende lange koder bag. Bevægelsen særdeles god og elastisk i skridt. Rummelig, savner dog lidt bæring i trav og galop. Tildelt bronzemedalje.


Karakterer: 8-7,5-7,5-8 7,5-8 8,5-7,5-7,5  8


Materialeprøve: 
Hingsten har et særdeles godt temperament og arbejder særdeles godt under rytter i både dressur og spring. Hingsten

arbejder taktfast i alle 3 gangarter med en god trav. Der kunne ønskes lidt mere rummelighed i skridt og galop. Hingsten springer villigt med god benteknik under rytter, kunne ønske sig lidt mere brug af ryg. Konkurrenceegenskaber særdeles gode i dressur og gode i spring. Prøven er gennemført. Prøven er bestået.


Dressur: 8,15          Spring: 7,87          Samlet: 8,01

2023

Lunds Diamond Fizz (mor: Toftegaards Bacardi RSDH (Dagens Hoppeføl, Sjælland)

Dressman II ESPH 161

Burberry Bitsch

SSDH 532

Domingo

St.Pr.St Nadin

FS Champion de Luxe

Blondie Bitsch

EBRSDH 256

Derby

St.Pr.St. Valerina

Niklas I

Verb.Pr.St. Suleika

FS Cocky Dundee

St.Pr.St. FS Golden Fleur

FS Don't Worry

Møgelh. Carrera EGRSDH 94

Far: Dressman II ESPH 161


Dressman II er udnævnt til Elitehingst i DSP, han er derudover kåret i 4 tyske forbund. Han er én af 5 kårede helbrødre. Helbroderen Dressman I er en matador i både avl og sport, da han har 26 kårede sønner og selv er 7 gange europamester i dressur heraf 2 gange individuelt.


Dressman II er en gennemavlet tysk hingst, som bærer noget af det ypperste blod i verden. Moderen og farmoderen har 9 kårede sønner og er legender i Tyskland.


Dressman II er internationalt placeret i dressur og blev nr. 2 som 3 års ved Bundechampionatet, nr. 3 som 4 års og som 6 års blev han nr.8


Dressman II har videreført sine fantastiske rideegenskaber til sine afkom, hvor mange konkurrerer i dressur på lands- og internationalt plan.

Mor: Burberry Bitsch SSDH 532


Burberry er kåret med Sølvmedalje og oprangeret som nr. 8 ved Eliteskuet.. Hun er ud af en hollandsk funderet hoppestamme med Årets Hoppe, Guldmedalje- og Elitehoppe Møgelholts Carrera, som mormor og Bronzemedalje- og Eliteshoppe Blondie Bitsch som mor.


Burberry har vist sig som en særdeles avlssikker hoppe, hun er mor til Lunds Bitsch Boy SPH 242, der er færdigkåret med Sølvmedalje, til Lunds D-peche Mode SPH 257 og nu til Lunds Dorian Gray (begge med avlsgodkendelse). Fælles for de 3 hingste er at de som føl alle blev udnævnt til Årets Hingsteføl i DSP. 

Mormor: Blondie Bitsch EBRSDH 256


Blondie er kåret med bronzemedalje. Hun har avlet en stribe rigtigt fine afkom både i Danmark og i Sverige.


I Danmark er hun mor til 3 hoppeafkom:
Bitsch de Luxe, som var Årets Hoppeføl og som er kåret med Bronzemedalje. Bitsch de Luxe har konkurret på C-niveau og er bla. Distriktsmester i dressur. Hun er mor til Bossa Nova Bitsch, som ligeledes var Årets Hoppeføl, hun er kåret med Sølvmedalje og S-pony i dressur.

Banana Bitsch som var i følfinalen ved Eliteskuet og efterfølgende er kåret med Bronzemedalje. Hun var deltog i Championatsfinalen og er efter salg til Sverige blevet kvalificeret til deltagelse i Svensk Mesterskab.

Og selvfølgelig ovennævnte Burberry Bitsch.


I Sverige er hun bla. mor til:

Belissimo RP 193 e. FS Mr.Right som blev avlsgodkendt i 2019 og Cara Mia e. Leuns Veld's Lord, som er højt bedømt både i eksteriør, under rytter og i løsspring.