Løst & Fast

18. september 2020


Lunds *NSync (Rolsteds Don Disco - Søgaardens Bella) blev 20. august indsynet til DSP's materialeprøve, vi var forbi til "forældredagen" 8. september og syntes selv at han så godt ud. Det endelige resultat af afprøvningen viste klart at vi ikke var ene om vores mening. Han opnåede meget flotte 8,39 for dressurevner, lige så flotte 8,20 for springevner. Samlet blev det 8,29 og en meget flot placering som nummer 2 og dermed "Bedste 3-års Hingst" ved afprøvningen. Nu venter en fortjent pause frem til nytår, hvor klargøring frem mod den afsluttende kåring går i gang.

22. august 2020


Vi var til Eliteskue med Lunds Dreamcatcher (Dream A Little Dream AT - Burberry Bitsch), han var kæk, fremme i skoene og absolut ikke med på at følge mor, så han havde en fest. Han fik vist det meste af sine fantastiske gangarter og blev belønnet med en plads i fianlen, hvor han blev oprangeret som nummer 2 med flotte karakterer.


9,5-9-9-9,5-10-8,5-9,5

1. august 2020


Vi  havde også Lunds Dreamcatcher (Dream A Little Dream AT - Burberry Bitsch) til følskue, som alle Burberry's andre afkom til dato, blændede han totalt. Han blev Bedste Hingsteføl, Dagens Føl og fik en udtagelse til Eliteskuet om 3 uger. Karaktererne på føl udtaget til Eliteskuet bliver ikke offentliggjort. men dommerne afslørede dog at de havde givet ham 10 for hans fantastiske trav.

1. august 2020


Vi havde Lunds Be My Baby (Lunds Bitsch Boy - Bitsch Babe) til følskue, hun var desværre lidt mat, men dommene kunne rigtigt godt lide hende hvilket resulterede i nogle rigtigt fine karakterer. 


8½-8-8-8-7½-7-8

23. juli 2021


Knap 18 år efter eventyret med Søgaardens Bella (Ovington Remus - Stendyssens Siban) startede, måtte vi desværre tage afsked med hende.. Når man køber et avlsdyr, så kan man kigge på eksteriør, gangarter, afstamning osv, men man aner ikke hvordan hoppen avler. Med Bella har vi været mere end heldige, indtil allersidst var hun 100% avlssikker og avlede afkom af meget høj kvalitet. Så hun vil blive savnet.

RIP Bella

4. juli 2020


Vi tog den lange tur til Elitehoppeskuet i Padenstedt med Winehouse Lund (Wolkenstein II - Lunds Déjà Vu), selvom det pga. CoViD-19 var et stærkt beskåret skue, var det en stor oplevelse. Winehouse fremviste sig måske knap så godt som til dem hjemlige kåring, men det rakte til en fløjplads i det lille hold og hun er nu StatsPræmie Kandidat. For at indfri Statspræmien skal hun bestå en rideprøve indenfor 2 år.

16. juni 2020


Da Winehouse Lund (Wolkenstein II - Lunds Déjà Vu) endnu ikke er blevet så stor som vi havde håbet da vi avlede hende, valgte vi at fremstille hende til kåring som Kleinpferd i Pferdestammbuch SH/H. Det gik over al forventning, Winehouse blev kåret i Hovedstambogen og inviteret til Elitehoppeskuet i Padenstedt.

12. juni 2020


Efter alle de foregående gange at have gået over termin valgte

Bitsch Babe BSDH 317 (Coelenhage's Purioso - Adinda du Bois ERSDH) i år at fole 3 dage før termin. Resultat af de knap 11 måneders ventetid blev et meget yndigt og ædelt hoppeføl efter "vores egen" Lunds Bitsch Boy SPH 242.


Lunds Be My Baby (Lunds Bitsch Boy - Bitsch Babe)

22. maj 2020


Så kan vi endelig afsløre den hemmelighed vi sammen med Marie's far Martin har gemt på de seneste måneder.


Vi har solgt Lunds Nikita (Rolsteds Don Disco - Bitsch Babe BSDH 317).


Heidi og Martin har været fast inventar hos os siden 2004, da Heidi havde sin Fjordhest opstaldet hos os, efter den måtte aflives i vinters, er de kommet her jævnligt og har hygget med ponyplagene, og her kastede deres datter Marie sin kærlighed på Nikita. Så da Nikita alligevel skulle finde en ny ejer, det bliver så ikke et nyt hjem, var valget let.

20. maj 2020


Burberry Bitsch SSDH 532 (FS Champion de Luxe - Blondie Bitsch) forsætter stimen med smarte hingsteføl, denne gang palomino.


Lunds Dreamcatcher (Dream A Little Dream AT - Burberry Bitsch)

15. april 2020


Lunds Déjà Vu (De Noir - Balalajka Lund) havde i nogle dage lagt op til foling, men vi valgte alligevel at lukke hende på fold med de andre, 2 timer senere havde hun folet med alle veninderne som vidner. Vi valgte dog at bugsere mor og barn ind på stald.

Freeborn Lund (Freestyle - Lunds Déjà Vu)

29. februar 2020


Lunds Bitsch Boy (D-day AT - Burberry Bitsch) var efter sidste års avlsgodkendelse og efterfølgende meget flotte materialeprøve til endelig kåring, han opnåede blandt andet 9 i type, trav og helhed og en flot sølvmedalje.

29. februar 2020


De sidste par måneder har Søren brugt på træning af Lunds *NSync (Rolsteds Don Disco - Søgaardens Bella), som vi havde en del forhåbninger til, da vi synes han er en fantastisk charmerende og velgående 2'er pony. Fredag gik turen så mod Ikast og DSP's hingstekåring som blev afholdt lørdag.


*NSync viste sig fra sin bedste side og opnåede 1-års avlsgodkendelse med flotte karakterer

8-8-7-8 7,5-7,5 8-8-7,5 8-8 8,

dommerne sagde blandt andet at han er en Udtryksfuld og ædel hingst med gode og smidige bevægelser, og med god springning.

20. september 2019


Lunds Bitsch Boy (D-day AT - Burberry Bitsch) gik i dag afsluttende prøve ved DSP's materialeprøve med et imponerende resultat på 871 points i dressurdelen, og 801 i springning.


Træningslederens beskrivelse:

Hingsten er særdeles rar og omgængelig i stalden, med særdeles godt temperament. Hingsten arbejder taktfast i alle tre gangarter med tre særdeles gode gangarter. Hingsten springer villigt og med godt mod. Kunne ønskes sig lidt mere brug af ryg. Hingsten er særdeles ridelig i både spring og dressur. Konkurrenceegenskaber er særdeles gode i dressur og gode i springning. Prøven er gennemført. Prøven er bestået.

31. august 2019


Lunds Dorian Gray (Dressman II - Burberry Bitsch) fulgte i sine storebrødres fodspor og sluttede dagen til Eliteskuet som Årets Hingsteføl 2019, hans karakterer blev imponerende


10-9-8-8-10-9,5-10

31. august 2019


Lunds Duffy (Dark Dornik - Bitsch Babe) var nok lidt trykket af de store omgivelser til Eliteskuet, hun viste særdeles god trav, men fik ikke vist sin ellers gode galop. Hun fik følgende karakterer: 8-8-8-8-9-7,5-8, så vi er meget tilfredse og glæder os til at følge hendes udvikling i fremtiden.