Løst & Fast

29. februar 2020


Lunds Bitsch Boy var efter sidste års avlsgodkendelse og efterfølgende meget flotte materialeprøve til endelig kåring, han opnåede blandt andet 9 i type, trav og helhed og en flot sølvmedalje.

29. februar 2020


De sidste par måneder har Søren brugt på træning af *NSync, som vi havde en del forhåbninger til, da vi synes han er en fantastisk charmerende og velgående 2'er pony. Fredag gik turen så mod Ikast og DSP's hingstekåring som blev afholdt lørdag.


*NSync viste sig fra sin bedste side og opnåede 1-års avlsgodkendelse med flotte karakterer

8-8-7-8 7,5-7,5 8-8-7,5 8-8 8,

dommerne sagde blandt andet at han er en Udtryksfuld og ædel hingst med gode og smidige bevægelser, og med god springning.

20. september 2019


Lunds Bitsch Boy gik i dag afsluttende prøve ved DSP's materialeprøve med et imponerende resultat på 871 points i dressurdelen, og 801 i springning.


Træningslederens beskrivelse:

Hingsten er særdeles rar og omgængelig i stalden, med særdeles godt temperament. Hingsten arbejder taktfast i alle tre gangarter med tre særdeles gode gangarter. Hingsten springer villigt og med godt mod. Kunne ønskes sig lidt mere brug af ryg. Hingsten er særdeles ridelig i både spring og dressur. Konkurrenceegenskaber er særdeles gode i dressur og gode i springning. Prøven er gennemført. Prøven er bestået.

31. august 2019


Lunds Dorian Gray fulgte i sine storebrødres fodspor og sluttede dagen til Eliteskuet som Årets Hingsteføl 2019, hans karakterer blev imponerende


10-9-8-8-10-9,5-10

31. august 2019


Lunds Duffy var nok lidt trykket af de store omgivelser til Eliteskuet, hun viste særdeles god trav, men fik ikke vist sin ellers gode galop. Hun fik følgende karakterer: 8-8-8-8-9-7,5-8, så vi er meget tilfredse og glæder os til at følge hendes udvikling i fremtiden.

22. august 2019


Da vi mere og mere lægger om til DSP-avl har vi valgt at sælge Amazing Grace Lund (Abanos - Lunds Princess Daisy), Grace skal være kombineret avlshoppe og ridehest for Vibeke Kristiansen og Charlotte B. Christoffersen.

10. august 2019


Vi har haft begge vores DSP-føl til følskue.


Lunds Duffy (Dark Dornik - Bitsch Babe) brillierede og blev Dagens Føl.


Lunds Dorian Gray (Dressman II - Burberry Bitsch) fik dagens højeste travkarakter 9,5 og oprangeret som nummer 2.


Begge føl blev udtaget til Eliteskuet i Ikast sidste lørdag i august.

5. august 2019


Da Lunds D-peche Mode ligner en der går over ponymål, vælger vi at sælge ham til vores gode veninde Tine Dandanel, da hun gerne vil have en hest der ikke bliver så voldsomt stor.

 14. juni 2019


Vi udvider hoppebestanden med Toftegaards Bacardi RSDH 725.


(Lykkehøjs Dream of Dornik - Bitsch Babe BSDH 317)


Bacardi blev som 3-års udtaget til Eliteskuet og har startet kvalifikation til dressurchampionatet med 8,54 points i gennemsnit, så en hoppe vi forventer os meget af.

31. maj 2019


Fem minutter over midnat kom årets sidste føl og det eneste hoppeføl i år, Lunds Duffy (Dark Dornik - Bitsch Babe BSDH 317)

29. maj 2019


Burberry Bitsch SSDH 532 får sit tredje hingsteføl i streg, denne gang et ædelt, udtryksfuldt skimlet hingsteføl e. Elitehingsten Dressman II, han får navnet Lunds Dorian Gray.

6. april 2019


Årets første føl er et storrammet og tilsyneladende særdeles velgående hingsteføl Chicago Lund (Christ - Lunds Déjà Vu)

20. marts 2019


Det er os en stor glæde at vi har solgt Lunds Bitsch Boy SPH 242

(D-day AT - Burberry Bitsch SSDH 532) til en af Danmarks større hingstestationer, nemlig Katrinelund v/ Ib Kirk. Her vil han blive stillet til rådighed for hopper i hele landet via transportsæd og samtidig vil han modtage en optimal uddannelse som fremtidig ridepony.

5. marts 2019


Da vi valgte at beholde Lunds Ai No Corrida (e. Aquavit N) blev konsekvensen også at hendes mor Lunds Baby Jane WM 1092 (H-S Janus - Søgaardens Bella) skulle sælges. I dag blev hun så godkendt af dyrlægen og hendes nye familie hentede hende her til aften. Hun skal fremover bo hos Fam. Thage Hansen i Svinninge.

23. februar 2019


Lunds Bitsch Boy (D-day AT - Burberry Bitsch) stillede til kåring i Dansk Sportspony Avlsforbund og til vores store glæde opnåede han avlsgodkendelse og adgang til materialeprøven i september.

Stutteri Lund

Opdræt af dressurheste og -ponyer